tag:blogger.com,1999:blog-2205103227766066177.post1727058275530290589..comments2022-04-05T04:03:37.368+02:00Comments on Wecken en inmaken: Verschillende soorten jam inmakenUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2205103227766066177.post-75250663381667025922013-01-03T22:46:57.213+01:002013-01-03T22:46:57.213+01:00A vif betekend dat u de sinaasappel van de schil o...A vif betekend dat u de sinaasappel van de schil ontdoet en het vliesje, dat om de sinaasappelpartjes zit, ook verwijderd. Dit kunt u als volgt doen: Snijd de boven- en onderkant van sinaasappel. Probeer dat altijd recht te doen, zodat beide afgesneden kanten evenwijdig zijn. Zet de sinaasappel rechtop en snijd van boven naar beneden repen van de schil. Dat doe je door je mes net achter de schil te zetten en voorzichtig naar beneden te snijden, waarbij je de vorm van de vrucht volgt. Snijd de laatste restjes weg van het witte vliesje dat tussen de schil en de sinaasappel zit. Nu zie je de partjes van de sinaasappel zitten. Die kan je makkelijk losmaken door over één "nerf" te snijden en het partje los te wrikken met je mes. Zo krijg je het meest rendement.Claudiahttps://www.blogger.com/profile/05179479664796175566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2205103227766066177.post-2035855558290259362013-01-03T22:38:56.595+01:002013-01-03T22:38:56.595+01:00Wat bedoelt u met: Snijd 2 sinaasappels a vif?Wat bedoelt u met: Snijd 2 sinaasappels a vif?Omiwanhttps://www.blogger.com/profile/18417386941857169778noreply@blogger.com