Creme van paprika in tulpglaasje |
U heeft nodig:
3 rode paprika's
1 gelatineblaadje
1/4 bouillonblokje
100 milliliter water
1 eetlepel olijfolie
peper en zout
olijfolie om de paprika in te smeren
Laat de gelatine in een bakje met koud water weken. Snijd de paprika in 4 stukken en verwijder de pitjes. Smeer de paprikastuken in met olijfolie en rooster deze in een grilpan. Leg de paprikastukken met het vel naar beneden in de grilpan. Zodra het vel van de paprika zwart geblakerd wordt is de paprika klaar.
Los het bouillonblokje op in het water. Neem een hoge beker en de bouillon en de stukken paprika aan toe. Mix alles fijn. Knijp het gelatine blaadje uit en los dit op, in de nog warme bouillon. Op smaak brengen met peper en zout. Laat afkoelen en voeg de olijfolie toe.
Los het bouillonblokje op in het water. Neem een hoge beker en de bouillon en de stukken paprika aan toe. Mix alles fijn. Knijp het gelatine blaadje uit en los dit op, in de nog warme bouillon. Op smaak brengen met peper en zout. Laat afkoelen en voeg de olijfolie toe.
Weckt u dit? Zo ja, hoe lang en op welke temperatuur?
BeantwoordenVerwijderenHallo Leonne, nee je kunt dit niet inmaken als je de olijfolie toevoegt. Als je deze niet toevoegt kan dat wel en dan is de temperatuur 90 graden tijd 30 minuten
Verwijderen