vrijdag 12 juni 2015

Biosec voedseldroger 10 laden, horizontale luchtstroom

De biosec voedseldroger is gemaakt van kunststof en heeft aan beide zijden van de droger een deurtje. Aan een zijde heeft dit deurtje een ingebouwde ventilator, power unit en bedieningspaneel.  Aan de andere zijde zit een deurtje met ventilatiegaten.  Aan de linker- en rechterzijde van de voedseldroger bevinden zich 5 uitneembare laden.  De droger is dus van beide zijde vol te laden. De biosec droogt horizontaal wat zorgt voor een betere gelijkmatige droging dan verticale luchtstroom.

De prijs van de droger is 239.00 euro (juni 2015) Met een droogoppervlak van 0,8 vierkante meter is de biosec een geduchte concurrent voor de kleine (mini) excalibur met 4 laden met 0,4 vierkante meter droogoppervlak (prijs 219 euro) en zeker de Sedona met 0,94 vierkante meter droogoppervlak (prijs 398.95 euro).

De biosec is digitaal instelbaar vanaf 20 tot 68 graden. De lage temperatuur van 20 graden is uitzonderlijk. Verder is de biosec volledig BPA vrij.

Het enige nadeel van de biosec is zijn lengte. De droger is 82 centimeter lang en je hebt aan beide zijden van de droger ruimte nodig zodat de droger de vochtige lucht af kan voeren. Je hebt dus wel wat ruimte nodig om de droger te plaatsen.

Heb je interesse in een van onze drogers bezoek onze webshop: www.WECKENonline.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten